spot_imgspot_img

5tracks is het sluitstuk tussen het station en het gerechtsgebouw

In de buurt van het gerechtsgebouw en het centraal station van Breda wordt een nieuw complex gebouwd. 5tracks Breda wordt een locatie waar wonen en werken op een speelse en professionele manier gecombineerd is. De focus ligt op de nieuwe generatie en een moderne leef en werk cultuur.

Platformen

Het complex zal bestaan uit drie verschillende Platformen. Ieder platform krijgt een eigen unieke invulling. Bij platform A ligt de focus op verschillende faciliteiten. Zo bevat dit een hotel, gym en vergaderruimte. Bij platform B ligt de focus op winkels. Naast de winkels zal dit complex een atrium, kantoren en appartementen hebben. C is volledig gefocust op wonen en werken. Een plek van samenkomst in het atrium, omringd door woningen en kantoren.

Appartementen

Er zijn verschillende soorten appartementen in de gebouwen. Variërend in prijs en grootte, zodat er voor iedereen een plekje is. Een ideale woonplek voor starters, mensen van wie de kinderen al uit huis zijn of mensen opzoek naar luxe appartementen. Centraal staat ‘connected living’. Het idee is dat het gehele complex een sociale plek wordt waar mensen niet alleen wonen maar ook leven.

Kantoren

Er zal zowel in complex B als in C ruimte zijn voor kantoren. Er zijn meerdere opties en scenario’s voor de kantoorplekken. Zo kunnen verdiepingen naar wens opgedeeld worden, waarbij meerdere bedrijven naast elkaar werken. Ook is het mogelijk om kantoorruimte op maat te krijgen.

Faciliteiten

Naast wonen en werken krijgt 5tracks ook verschillende facilitaire voorzieningen. Een verscheidenheid aan winkels en horeca is hier een onderdeel van. Zo zullen er op de plint van complex B restaurants en kleine winkeliers vestigen.

Een ander onderdeel is het hotel in platform A. Ook in het hotel ligt de focus op leven en werken. Zo is er ruimte voor comfortabele overnachtingen maar ook aandacht voor zakelijke reizigers. Met fijne hotelkamers en praktische congres- en vergaderruimtes.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
onbewolkt
13.9 ° C
15.6 °
11.3 °
88 %
2.3kmh
8 %
zo
20 °
ma
19 °
di
24 °
wo
17 °
do
20 °
spot_imgspot_img