spot_imgspot_img

Het weer van vandaag: afwisselend zon en wolken 

Het weernieuws van vandaag brengt goed nieuws voor het midden, oosten en noorden van ons land. Een prachtige dag staat op het programma, met zonnige perioden en droog weer overal.

Lenteachtige temperaturen

Bij nauwelijks wind en maxima van 14 tot 16 graden voelt het vandaag lenteachtig aan. Een aangename verandering die de winterse kou doet vergeten. Echter, in de zuidwestelijke helft van het land ziet het weerbeeld er heel anders uit.

Bewolking en regen

In de zuidwestelijke helft van het land overheerst de bewolking en valt er soms wat regen. Een contrast met het zonnige weer elders, maar toch biedt het een diversiteit aan weersomstandigheden binnen ons land.

Een koeler weerbeeld

In Zeeland blijven de maxima steken op hooguit een graad of 9. Een koeler weerbeeld in vergelijking met andere regio’s. Morgen lijkt het tij te keren, met het westen dat de meeste kans maakt op zon.

Kans op lokale neerslag

Morgen wordt het westen van het land waarschijnlijk verwend met zonnige momenten. Er bestaat echter nog een kans op lokale neerslag, dus een spatje regen is niet uitgesloten. De temperaturen blijven gematigd, met ongeveer 10 graden.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
bewolkt
8.2 ° C
8.9 °
7.2 °
87 %
9kmh
100 %
di
11 °
wo
10 °
do
10 °
vr
11 °
za
11 °
spot_imgspot_img