spot_imgspot_img

Het weer van vandaag: gladheid door bevriezing en sneeuwbuien

Het Nederlandse weer staat bekend om zijn grilligheid, vandaag trekken winterse buien over ons land. Met een mix van bewolking en winterse buien belooft het een dag vol verrassingen te worden. De temperaturen schommelen rond of net boven het vriespunt, wat zorgt voor gladde wegen en trottoirs door sneeuw en bevriezing.

Sneeuwbuien

De winterse buien, bestaande uit hagel of sneeuw en af en toe een vleugje regen, zullen gedurende de hele dag aanhouden. Langs de westkust kunnen we bovendien zware windstoten verwachten, met snelheden tot rond de 80 km/uur. Het is dus raadzaam om goed voorbereid de deur uit te gaan, met de nodige voorzorgsmaatregelen tegen de winterse elementen.

Weerbericht vandaag

Te midden van deze wisselvalligheid laat de zon zich af en toe zien, waardoor het landschap een speels karakter krijgt. De thermometer geeft een bescheiden 2 graden aan, wat de sfeer van deze winterdag nog intenser maakt. Een dag om te genieten van de diverse gezichten van het winterse weer, met zijn koude betovering en knisperende sneeuw onder de voeten.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
bewolkt
9.3 ° C
10.1 °
8.3 °
89 %
6kmh
97 %
wo
10 °
do
12 °
vr
7 °
za
7 °
zo
6 °
spot_imgspot_img