spot_imgspot_img

Het weer van vandaag: bewolking in het zuidwesten en zuiden

Deze nacht blijft het droog in Nederland. De minimumtemperaturen variëren van net boven het vriespunt in het noordoosten tot 7°C in het zuiden. De wind waait uit het oosten en is overwegend zwak tot matig, met een vrij krachtige wind in het noordelijk kustgebied.

Het weernieuws van vandaag

In de ochtend blijft het droog. De zon laat zich af en toe zien, maar er is ook bewolking aanwezig, vooral in het zuiden. De oostelijke wind is matig, terwijl in het kustgebied de wind (vrij) krachtig is, met een snelheid van 5 tot 6 op de windkrachtschaal.

Voorspelling

Vanmiddag wordt vooral in het noordoosten de zon verwacht, terwijl elders meer bewolking aanwezig zal zijn. De droogte houdt aan, en de maximumtemperatuur stijgt naar ongeveer 13°C. In het zuiden is er weinig wind, terwijl elders een matige oosterse wind waait. In het noordelijk kustgebied kan de wind af en toe krachtig zijn, met een snelheid van windkracht 6.

Weerbericht

Ook in de avond blijft het droog. In het noorden staat een matige oostenwind, terwijl er elders weinig wind is. De weersomstandigheden lijken rustig te blijven gedurende de avonduren.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
bewolkt
6 ° C
7.2 °
5 °
89 %
9.9kmh
100 %
di
11 °
wo
10 °
do
10 °
vr
11 °
za
11 °
spot_imgspot_img