spot_img

Bewolkt en droog, met temperaturen rond normaal

Gisteren vroor het lokaal licht in het zuidoosten van het land. Tot -1.8°C op het KNMI station Ell in Limburg. Over de grens in de Belgische Ardennen in enkele valleien zelfs tot -7°C. Ook deze ochtend vriest het weer in het zuidoosten. Daar is het dan ook helder, maar elders niet.

Zonnig in het zuidoosten, bewolkt elders

Het patroon houdt zich ondertussen alweer enkele dagen aan. Ook vandaag blijft het in het zuidoosten overwegend zonnig. In de rest van het land wederom een dag met veel bewolking. We starten de dag met temperaturen van 8-10°C aldaar, die stijgen in de loop van de dag naar 11°C. Door de bewolking liggen de minima en maxima niet ver uit mekaar. Die maxima liggen iets onder normaal, de minima een stuk boven normaal voor de tijd van het jaar. Ondanks de bewolking blijft het vandaag ook overal droog. De wind waait ook nog steeds zwak uit het zuiden.

Morgenochtend voor de laatste keer voorlopig vorst mogelijk in de zuidoostelijke helft van Nederland. De bewolking trekt weg tegen morgenochtend, maar in het westen en zuiden is er wel mist mogelijk. Die mist lost tegen de middag overal op, er staat ons dan een zonnige namiddag te wachten. De temperaturen blijven wel haken rond 10°C. Zaterdag trekt er een front met lichte neerslag over vanuit het westen.

Meer over

Net binnen

spot_img
Breda
half bewolkt
5.5 ° C
6.1 °
4.4 °
64 %
4.6kmh
76 %
ma
4 °
di
9 °
wo
14 °
do
14 °
vr
11 °
spot_img

Gerelateerde artikelen