spot_imgspot_img

Het weer van vandaag: bewolkt en soms een beetje regen

Het weer in Nederland blijft ons verrassen met zijn wispelturigheid. Vandaag overheersen de wolken, vooral in het westen en noorden van het land, met af en toe een regenbui. In het oosten kunnen we nog wat zonnestralen verwachten, terwijl Zuid-Limburg zich opmaakt voor een lokale bui. De temperaturen variëren van 10 tot 19 graden Celsius, met een kalme wind.

Bewolking en regen

Het weerbeeld van vandaag wordt voornamelijk bepaald door bewolking, vooral in de westelijke en noordelijke regio’s van Nederland. Hier valt af en toe wat regen. De thermometer stijgt naar bescheiden waarden, tussen de 10 en 12 graden in het westen en 17 tot 19 graden in het oosten.

Mogelijke buien in de middag

Naarmate de dag vordert, neemt de kans op buien toe, vooral in het oosten van Nederland. Er is zelfs een kleine kans op onweer. Het is verstandig om voorbereid te zijn op wisselvallig weer en een paraplu bij de hand te houden.

Droogte met afwisselend bewolking

Zondag belooft grotendeels droog te zijn, met hier en daar wat bewolking. Lokale opklaringen kunnen de zon de kans geven om door te breken. Echter, in de loop van de middag worden buien vanuit het zuiden verwacht, vergezeld van mogelijk onweer. De temperaturen blijven mild, variërend van 13 tot 16 graden Celsius, met de warmste condities in het zuiden van het land.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
bewolkt
10.7 ° C
11.8 °
9.5 °
73 %
10.4kmh
100 %
di
11 °
wo
10 °
do
10 °
vr
11 °
za
11 °
spot_imgspot_img