spot_imgspot_img

Bewolkt en vrij fris, maar droog

Zoals gewoonlijk is het op deze woensdagochtend weer overal bewolkt. De temperaturen liggen op de meeste plaatsen rond 2-3°C. In het zuidoosten, met name in de provincie Limburg liggen de temperaturen rond of net onder het vriespunt. Het kan lokaal licht motsneeuwen, waardoor wegen glad kunnen zijn, maar er zal geen sneeuwdek gevormd worden.

Het minst koud aan de Kust

Aan de Kust staat er de hele dag een lichte westelijke wind, die wind doet de temperaturen daar hoger oplopen doordat de lucht vanover het relatief zachte zeewater komt. In de rest van het land staat er een zeer lichte tot lichte zuidwestenwind waardoor er geen mist aanwezig is. De temperaturen stijgen in de loop van de dag naar zo’n 5°C aan de Kust. In het zuidoosten is het het koudst met maxima niet veel meer dan 2°C. In de rest van het land meestal 3-4°C. De zon zullen we niet zien vandaag, maar neerslag gaat er niet vallen door de hoge luchtdrukwaarden.

Morgen passeert er in de voormiddag en middag een lichte neerslagzone bij temperaturen rond 6-7°C. In de nacht naar vrijdag meer ruimte voor opklaringen, maar door de toegenomen wind niet echt koud. Vrijdag overdag weer bewolkt. Ook dit weekend veel bewolking met vooral zaterdag kans op regen met temperaturen tussen 6°C en 10°C.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
bewolkt
10.7 ° C
11.8 °
9.5 °
73 %
10.4kmh
100 %
di
11 °
wo
10 °
do
10 °
vr
11 °
za
11 °
spot_imgspot_img