spot_imgspot_img

Bewolkte en regenachtige middag verwacht met matige wind

Vandaag staat ons een bewolkte en regenachtige middag te wachten, waarbij we van tijd tot tijd te maken krijgen met (mot)regen. De maximumtemperatuur zal rond de 19°C liggen. De wind zal hoofdzakelijk uit het zuidwesten waaien en zal matig zijn, maar langs de westkust kan deze vrij krachtig zijn, met een windkracht van 5 of 6. In het gebied nabij de Zeeuwse kust kan de wind aanvankelijk zelfs hard waaien, met een windkracht van 7. In het noorden komt de wind in eerste instantie nog uit het zuiden.

Bewolkte avond

Naarmate de avond valt, blijft de bewolking overheersen en zal er nog steeds af en toe (mot)regen vallen. In het noorden van het land kunnen er enkele buien voorkomen, en in het Waddengebied is er zelfs kans op onweer. De wind zal wederom uit het zuidwesten komen en matig zijn, met langs de Zeeuwse kust een (vrij) krachtige wind van 5 of 6 Beaufort.

Nacht met lichte regen

Komende nacht zullen we af en toe te maken krijgen met lichte regen of motregen. De minimumtemperatuur zal rond de 17°C liggen. De wind zal hoofdzakelijk uit het zuidwesten waaien en blijft meestal matig van kracht.

Al met al kunnen we ons vandaag en vanavond verwachten aan een typisch Nederlandse weersituatie, waarbij bewolking en regen het weerbeeld domineren. Houd dus zeker een paraplu bij de hand als je de deur uitgaat. En voor degenen die in het noorden of het Waddengebied verblijven, wees voorbereid op mogelijke buien en onweer. Geniet van de rest van je dag!

Meer over

Net binnen

spot_img
Nederland
zeer lichte bewolking
13.1 ° C
15 °
11.7 °
83 %
4kmh
13 %
wo
17 °
do
17 °
vr
20 °
za
21 °
zo
18 °
spot_imgspot_img