Biologisch en ecologisch • Bewust in de Buurt

We zijn ons tegenwoordig steeds bewuster van hoe belangrijk een gezonde levensstijl (lifestyle) is voor onze gezondheid. Ook duurzaamheid is geen overbodige luxe meer en past steeds meer in ons ‘eigentijdse plaatje’ van wat goed zou zijn voor de wereld. Maar hoe ga je dit aanpakken en hoe kan je er aan bijdragen? Een van de beste dingen die je zelf kan doen, is om gezond vegetarisch of biologisch voedsel te eten of kopen. Ook is het daarnaast belangrijk om over te schakelen naar duurzame artikelen, kleding of materialen.
Biologisch en ecologisch

In zoek groene hotspots kan je adressen vinden van leuke gezonde restaurantjes, evenementen, markten, boerderijen en verkoopplaatsen van biologische en duurzame producten in Nederland.

Groen Nieuws

Bij onze website van Groen Nieuws is ‘Go’ nog in ontwikkeling en we moeten nog heel wat adressen verzamelen. Alles begint bij de eerste stap en we hopen dat we met onze nieuwe site van ‘Go’ aan een ‘groene’ toekomst kunnen bijdragen.

Mocht U een biologisch bedrijf hebben en graag op de zoekmachine van Groen Nieuws Go komen, Laat het ons weten, wie weet kunnen we ook in de toekomst wat voor Uw bedrijf doen!

Tip de redactie

Wij zijn altijd op zoek naar het laatste nieuws.

Meer over

Net binnen

Gerelateerde artikelen