Water met biologische citroen helpt bij afvallen

Citroenen bevatten 22 kankerwerende stoffen en is super gezond. Citroenen worden rond de Middellandse Zee al voor 2.000 jaar geteeld. Citroenbomen blijven groen en produceren het hele jaar fruit, tot 300 kilo.

Citroenen zijn erg gezond

Citroenen bevatten vitamine C, citroenzuur, flavonoïden, B-vitamines, kalk, koper, ijzer, magnesium, fosfor, kalium en vezels. De vrucht wordt niet voor niets wel een superfood genoemd.

Citroen helpt tegen kanker

en giftige stoffen in het lichaam. Citroen verwijdert giftige stoffen in het lichaam, maakt kankercellen kapot, het zou tot 10.000 keer sterker zijn dan chemotherapie. Het meest interessante is de werking op cystes en tumoren.

Waarom weten we dit al niet veel langer?

Het maken van de synthetische versie van dit product gegenereerd voor de laboratoriums een enorme winst.
De citroen is een bewezen remedie tegen alle soorten kanker, het werkt als een anti micro spectrum tegen bacteriële infecties, effectief tegen sommige parasieten en wormen, reguleert de bloeddruk als die te hoog is en is een antidepressiva en werkt tegen stress en neurologische aandoeningen.

De bron van deze informatie is fascinerend het komt van een van de grootste producent van geneesmiddelen in de wereld.
Na meer dan 20 laboratorium tests sinds 1970, laten de extracten zien dat ze de kwaadaardige cellen van 12 kankers vernietigen, inclusief de kwaadaardige cellen van de darm, borst, prostaat, longen en pancreas.

Citroensap

Uit onderzoek blijkt dat citroensap ook de bacteriën vernietigt van malaria, cholera, difterie, tyfus en andere dodelijke ziektes. De vitamine C in citroenen neutraliseert vrije radicalen. Dit zijn schadelijke deeltjes die veroudering en ziekte veroorzaken. Citroenschil bevat tangeretine dat helpt tegen hersenkwalen zoals de ziekte van Parkinson. Citroen bevat ook rutine. Rutine werkt heilzaam bij oogkwalen, zoals aandoeningen van het netvlies door suikerziekte. Bovendien werkt citroen (net als andere citrusvruchten, overigens) ontstekinsremmend.

De samenstelling van deze vrucht laat zien dat deze 10.000 x beter is dan het product Adriamycin, een geneesmiddel dat gewoonlijk chemotherapeutisch in de wereld wordt gebruikt om de groei van kankercellen te stagneren.

En wat nog meer verbazingwekkend is, deze soort van therapie met citroenextract vernietigt alleen kwaadaardige kankercellen en heeft geen invloed op gezonde cellen.

Citroen helpt ontgiften

Vers citroensap limonade op warme dagen is goed tegen en erg gezond dankzij de vitamine C en flavonoiden. Ook de darrmen, nieren, lever en gal varen er wel bij. Deze stoffen ontgiften de lever, neutraliseren urinezuur, lossen klompjes kalk op en ook gal- en nierstenen. Ze verlagen de bloeddruk, versterken de bloedvaten en gaan bloedingen tegen. Citroensap stimuleert de darmen en een regelmatige stoelgang. Het is zeer desinfecterend. Het doodt wormen in de ingewanden en verwekkers van griep en verkoudheid.

Wij gedijen het beste bij een balans tussen zuren en basische voedingsstoffen. Op het vele zuurvormende voedsel dat we eten, zoals granen, vlees en kaas werkt citroen balancerend. Citroenen smaken zuur, maar reageren zeer basisch. Weinig voedsel maakt zo veel basen aan. Verder zijn citroenen energiebommen volgens onderzoeker Carey Reams (1903-1985). Citroenen helpen bij zuurstofgebrek en ademproblemen. De eerste die de top van de Mount Everest bereikte, Edmund Hillary, zei dat dit zonder citroenen niet was gelukt. Citroenen bevatten 22 kankerwerende stoffen, waaronder limoneen, dat de groei van gezwellen remt, en flavonoïde glycosiden, die de celdeling stoppen in kankercellen. William Li, die onderzoek doet naar de relatie tussen kanker en eten, plaatst citroenen op zijn lijst van 32 etenswaren die beschermen tegen kanker.

(lees artikel verder onder de foto)

Citroensap is goed voor je huid

Water met citroen drinken is ook supergoed voor je huid! Je gaat weer stralen en je huid ziet er gezonder uit. Als je ook de rest van de dag lekker gezond en clean gaat eten en drinken voel je je over een paar dagen al een ander mens en ga je er veel beter uit zien!

Een schaal verse citroenen geeft dagenlang een frisse geur en kleur aan een kamer en helpt als je ze bij je bed zet tegen muggen.

Sprenkel het sap over salades

Soepen en warme schotels om je natriumopname te beperken. Het meeste sap ontvang je door ze voor persing even heen en weer te rollen over tafel. Verse citroenschil is lekker in cake, koek, en groenten.

Heel veel koks in restaurants en eetgelegenheden gebruiken of consumeren de gehele citroen waarbij niets verloren gaat. Plaats de gewassen citroen in de vriezer en als die bevroren is rasp dan de gehele citroen (zonder te schillen) en strooi het over het eten.

De lijst waarvoor je citroen kunt gebruiken is eindeloos: o.a. salades, ijs, soepen, cereals, macaroni, spaghetti saus, rijst, sushi, visgerechten. Voordelen van citroen: smaakverbetering van de gerechten, de schil van de citroen bevat 5 tot 10 maal meer vitaminen dan het sap.

Water met citroen helpt bij afvallen

Water met citroen drinken stimuleert je spijsvertering en vetverbranding, onder meer door de galproductie in je lever te verhogen. Als je met deze gezonde drank je dag begint geef je je lichaam een goede start en val je makkelijker af.

Belangrijk: een halve citroen is voldoende om de dag mee te beginnen en eventueel da andere helft voor de rest van de dag. Belangrijk blijft ook gevarieerd eten en niks over drijven.

Tip de redactie

Wij zijn altijd op zoek naar het laatste nieuws.

Meer over

Net binnen

Gerelateerde artikelen