Biologische tomaten quiche met geitenkaas

Biologische tomaten quiche met geitenkaas. Is erg lekker en in 15 minuten te maken. Wel nog 35 minuten daarna in de oven (op 200 graden) goudbruin bakken. Serveer hem met een salade en stokbrood.

Ingrediënten:
  • 6 plakjes bladerdeeg uit de diepvries, maar wel ontdooid
  • 500 g biologische tomaten in partjes gesneden.
  • 150 ml halfvolle biologische melk
  • 3 biologische eieren
  • 150 g geraspte bio geitenkaas
  • 2 tl. Provençaalse kruiden
  • 1 platte ovenschaal 24 cm
Recept voor 4 personen:

1. Verwarm de oven voor tot 200 graden.
2. Bekleed de ovenschaal en de randen met het bladerdeeg.
3. Leg de partjes tomaat op de deegbodem
4. Gebruik een mixer en mix de eieren met de melk in en schaal. Voeg hieraan de geitenkaas met de kruiden en beetje zout en peper toe naar smaak. Hierna schenk je het geheel over de partjes tomaat in de ovenschaal.
6. Bak de Quiche in de voorverwarmde oven in ca 35 min. Goudbruin en gaar.
7. Snijd de Quiche in punten en serveer deze met stokbrood en een salade.

Tip de redactie

Wij zijn altijd op zoek naar het laatste nieuws.

Meer over

Net binnen

Gerelateerde artikelen