spot_imgspot_img

Blijvend zwaarbewolkt met lage temperaturen

Ook deze ochtend is het overal in Nederland bewolkt. Met temperaturen tussen 4°C in het zuidoosten en 7°C in het westen noordwesten. In het zuidoosten waren er vannacht nog enkele opklaringen, waardoor de temperaturen daar lager uitvallen.

Op en top triest: bewolkt met motregen

De zon gaan we vandaag nergens te zien krijgen. De laag lage bewolking blijft de hele dag zoals een deken boven het land liggen. Er is de hele dag kans op wat motregen uit die lage bewolking, die kans neemt nog toe in de avondperiode. Door de bewolking blijven de temperaturen steken rond 7-8°C, dat is toch enkele graden onder het normaal. Er waait een lichte oostenwind die in de loop van de dag naar het noordoosten draait.

Op veel beterschap hoeven we morgen niet te rekenen, ook dan lijkt het de hele dag zwaarbewolkt te blijven, met nog iets lagere temperaturen dan vandaag. Voor wat opklaringen moeten we al naar woensdag kijken, dan zijn er in de namiddag lokaal enkele opklaringen mogelijk. De dagen die daarop volgen terug meer bewolking, maar wel zachter.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
bewolkt
14.9 ° C
16.3 °
13.9 °
76 %
6.6kmh
100 %
zo
14 °
ma
10 °
di
11 °
wo
10 °
do
7 °
spot_imgspot_img