spot_imgspot_img

Brand verwoest woning in Breda na ontbranding bankstel

In de vroege ochtend van vrijdag brak er een verwoestende brand uit in een woning aan de Zijlstraat in Breda. De brand ontstond in een bankstel op de eerste verdieping en veroorzaakte aanzienlijke schade. Gelukkig raakte niemand gewond, maar de naburige buren moesten tijdelijk geƫvacueerd worden.

Brandweer

Drie brandweereenheden werden om 3.50 uur gealarmeerd en rukten met spoed uit naar de Zijlstraat. Ondanks hun snelle reactie kon de brandweer niet voorkomen dat de brand zich verspreidde en aanzienlijke schade aanrichtte.

Schade aan woning

De brand breidde zich snel uit door de woning, met ernstige schade tot gevolg. Het interieur van de woning liep grote schade op door de vlammen en de bluswerkzaamheden van de brandweer. Gelukkig raakte niemand gewond, maar de naburige buren moesten tijdelijk elders ondergebracht worden.

De brandweer is een onderzoek gestart naar de oorzaak van de brand. Op dit moment is de exacte oorzaak nog niet bekend en zullen de brandonderzoekers de plaats van ontstaan en andere relevante factoren onderzoeken.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
lichte regen
8.9 ° C
9.5 °
8 °
91 %
9.2kmh
100 %
wo
9 °
do
13 °
vr
7 °
za
7 °
zo
9 °
spot_imgspot_img