Bio-Brouwmaat: biologische brouwingrediënten in Breda

Brouwen van je eigen bier! Zelf bier brouwen is een hobby die door steeds meer mensen wordt ontdekt. En terecht! Het is fantastisch om zelf deze wonderlijke drank te brouwen en zo deel uit te maken van een lange traditie. Niets anders dan graan, hop, gist en water zijn de ingrediënten die van oudsher worden gebruikt. Tegenwoordig experimenteren we naar hartenlust met allerlei andere toevoegingen uit de natuur.

De specialist in biologische brouwingrediënten

En hoewel de brouwtechniek in al die jaren hetzelfde is gebleven, kunnen we nu met een app op de smartphone het brouwproces sturen. Tijden veranderen. Wat volgens ons echter niet mag veranderen is de kwaliteit van de ingrediënten. Bio-Brouwmaat levert voor jouw mooiste bieren uitsluitend 100% biologische mouten, hopsoorten, suikers en specerijen.

Deze organische producten zijn niet genetisch gemodificeerd en bij de teelt wordt geen gebruik gemaakt van kunstmest en chemisch- synthetische bestrijdingsmiddelen. Er worden geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen toegevoegd.

Beter voor de wereld en beter voor jou. Wij zoeken de beste biologisch gecertificeerde producenten voor je. Bij Bio-Brouwmaat geloven wij dat het eerlijkste bier wordt gebrouwen met aandacht voor onze aarde. Én we hebben een hekel aan verspilling. Daarom kun je met onze service Bio Moutstort Op Maat gemakkelijk de exacte hoeveelheden voor jouw recept bestellen. Jouw biologische bieringrediënten worden met zorg handmatig ingepakt. Hop en geschroot mout worden standaard gevacumeerd voor een langere houdbaarheid.

Dit artikel is een ingezonden artikel en valt buiten de verantwoordelijkheid van de groen redactie.

Tip de redactie

Wij zijn altijd op zoek naar het laatste nieuws.

Meer over

Net binnen

Gerelateerde artikelen