spot_imgspot_img

Circus in Ulvenhout afgelast vanwege ontbreken vergunning

Het geplande circusweekend in Ulvenhout, dat oorspronkelijk zou plaatsvinden aan ’t Hofflandt, heeft haar tent moeten afbreken. Hoewel velen zich verheugden op een middagje plezier onder de circuskoepel, heeft de gemeente Breda de organisatie laten weten dat ze geen vergunning voor het evenement hadden. De teleurstelling bij de kinderen is begrijpelijk, maar hun veiligheid staat boven alles.

Gemeente Breda

Evenementenvergunningen zijn cruciaal om inzicht te krijgen in de activiteiten die in Breda worden georganiseerd. Ze dienen als waarborg voor veiligheid en beoordeling van de impact op de omgeving. Deze vergunningen zijn bedoeld om het algemeen belang van bezoekers en de lokale gemeenschap te beschermen. Het is van groot belang dat organisatoren verantwoordelijkheid nemen voor deze vergunningen, daarom heeft de gemeente dit moeilijke besluit genomen.

Teleurstelling in Ulvenhout

In de straten van Ulvenhout uiten dorpsbewoners hun teleurstelling aan de fotograaf. Velen betreuren het feit dat dit weekend geen leuk uitje meer op de agenda staat. Het gemis van het circusweekend laat een bittere nasmaak achter in de harten van velen in de gemeenschap.

Anonieme klager

Wat de situatie nog frustrerender maakt, is dat de afgelasting het gevolg is van een anonieme klager. Circus Bossle heeft zijn tent moeten afbreken en alle voorstellingen voor het komende weekend zijn afgelast. Het is duidelijk dat de impact van deze beslissing verder reikt dan alleen het circus zelf.

Dit artikel is tot stand gekomen dankzij reacties van betrokken dorpsbewoners.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
bewolkt
14.9 ° C
16.3 °
13.9 °
76 %
6.6kmh
100 %
zo
14 °
ma
10 °
di
11 °
wo
10 °
do
7 °
spot_imgspot_img