spot_imgspot_img

Comfortabel wonen in Driesche Weide in Bavel

Het dorpje Bavel krijgt er binnenkort een nieuwe woonwijk bij. Het bouwproject de Driesche Weide is bijna af. Binnenkort zijn de huizen bewoonbaar en kan deze wijk een mooie toevoeging vormen aan het dorp. Een kleine wijk die past bij het karakter van de rest van het dorp.

Ligging

Ten zuidoosten van Breda ligt Bavel. Een rustige woonplaats omringt door natuur. Bavel heeft alle voorzieningen die je in een woonplek zoekt met het ingetogen karakter van het platteland. Een ideale locatie om te wonen wanneer je de stadse drukte wilt ontsnappen.

Artikel gaat verder onder nieuwsfoto.

Bavel ligt dicht bij Breda. Met een afstand van ongeveer 5,5 kilometer tussen het dorp en de stad. Hierdoor is de levendigheid van de stad om de hoek. Wanneer je wilt winkelen, een leuk restaurantje wilt opzoeken of andere recreatieve activiteiten wilt doen, ben je zo in Breda. Het is dan ook de perfecte locatie voor starters of mensen die de kinderen al uit huis hebben.

Huizen

Er zullen drie vrijstaande villa’s gebouwd worden. De rest van de huizen bestaan uit twee-onder-een-kap woningen. Er zitten verschillen in de groottes van de huizen. Hierdoor is er ook een variatie aan prijsklassen en bewoners.

Artikel gaat verder onder nieuwsfoto.

De nieuwbouwwoningen zullen van alle gemakken voorzien zijn. Zo zijn de huizen gasloos en duurzaam gebouwd. De goede isolatie zorgt voor een energiezuinige woning. De huizen zijn speciaal ontworpen met een ingetogen en rustig karakter, zodat ze bij de rest van het dorp passen.

Eindfase

In 2020 is het project begonnen. Inmiddels, twee jaar later, is het bouwproject is in de laatste fase aangekomen. De verkoop is afgerond en de huizen hebben allemaal een eigenaar gekregen. Ook wat betreft de bouw is het project bijna klaar. Zo is het metselwerk al volledig klaar en liggen de daken al op de huizen. Naar verwachting zal de oplevering snel plaatsvinden.

Meer over

Net binnen

spot_img
Nederland
bewolkt
8.9 ° C
9.5 °
8.3 °
90 %
10.7kmh
95 %
ma
9 °
di
9 °
wo
8 °
do
6 °
vr
8 °
spot_imgspot_img