spot_imgspot_img

Overleden man gevonden in Valkenberg in Breda

Breda – Dinsdag werd er in het Valkenberg, gelegen in het centrum van Breda, een overleden man gevonden. De brandweer heeft schermen geplaatst om de plek af te schermen zodat de forensische opsporing hun onderzoek kan doen. Ook tactische rechercheurs zijn ter plaatse om te assisteren.

Onbekende oorzaak

Op dit moment is er nog niets bekend over de oorzaak van de dood van de man. De bosjes waarin hij gevonden is, bevinden zich naast een gebouw van Defensie en zijn afgezet met rood-wit lint. De Koninklijke Marechaussee was aanwezig met meerdere voertuigen, maar deze zijn tegen de avond weer vertrokken.

Politieonderzoek

Het politieonderzoek is momenteel nog in volle gang. Er wordt onderzoek gedaan naar sporen op de plek van het misdrijf of ongeval. Het is nog onduidelijk of er sprake is van een misdrijf. De omgeving blijft voorlopig afgezet totdat er meer duidelijkheid is over de situatie.

De omgeving waar het lichaam gevonden is, is afgezet met linten. Het politieonderzoek is nog in volle gang en er is nog geen informatie vrijgegeven over de identiteit van de man. Meer updates over deze situatie volgen zodra er meer informatie beschikbaar is van de Nederlandse autoriteiten.

Drone

Politie heeft in de avonduren dronebeeld gemaakt boven het Valkenberg in Breda.

De man die gisteren werd gevonden in het Valkenbergpark in Breda stierf een natuurlijke dood. Dat is gebleken uit de schouw die vanmorgen vroeg werd afgerond. Het onderzoek is daarmee ook afgesloten. Dit heeft de politie laten weten.

Meer over

Net binnen

spot_img
Nederland
zeer lichte bewolking
13.1 ° C
15 °
11.7 °
83 %
4kmh
13 %
wo
17 °
do
17 °
vr
20 °
za
21 °
zo
18 °
spot_imgspot_img