spot_imgspot_img

Drugslab gevonden in bakkersfabriek aan de Ettensebaan in Breda

Breda – Groot drugslab ontdekt in voormalige bakkersfabriek. Opmerkelijk drugslab aangetroffen in voormalige bakkersfabriek. Donderdag heeft de politie een verrassende ontdekking gedaan: een operationeel drugslab in het voormalige pand van Borgesius, dat ook bekend stond als bakkerij Welten, aan de Ettensebaan in Breda. Het arrestatieteam dat ter plaatse arriveerde, slaagde erin om één verdachte aan te houden op het moment dat hij bezig was met de productie van verdovende middelen.

Specialisten onderzoeken het lab

Een arrestatieteam ging doortastend te werk en viel het drugslab aan de Ettensebaan binnen. Hierbij slaagden ze erin één verdachte te arresteren. Momenteel zijn politie-experts ter plekke om het laboratorium grondig te onderzoeken. De ontdekking van dit lab is het resultaat van zorgvuldig recherchewerk, dat halverwege de middag tot resultaten leidde.

Risico van gevaarlijke gassen

Bij de inval in het drugslab nam het arrestatieteam geen enkel risico. Ze droegen beschermende kleding, aangezien er het vermoeden was dat gevaarlijke gassen vrij konden komen tijdens de operatie. Veiligheid staat voorop in dit gevaarlijke soort situaties.

Van bakkerij naar drugslab

Het pand waar het drugslab werd aangetroffen, heeft een interessante geschiedenis. Voorheen was hier een bakkersfabriek gevestigd, maar het stond geruime tijd leeg. Onlangs besloot de gemeente om het pand te slopen en op deze locatie een nieuwe stadswijk genaamd ‘Bread Breda’ te bouwen, die een groene en moderne uitbreiding van Breda belooft te worden.

Ontmanteling van het drugslab

De autoriteiten zijn vastbesloten om snel op te treden. Het drugslab zal zo spoedig mogelijk ontmanteld worden, waarmee de veiligheid en de normale gang van zaken hersteld worden in deze opvallende omgeving aan de Ettensebaan.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
bewolkt
9.3 ° C
9.5 °
8.4 °
93 %
7.5kmh
100 %
do
13 °
vr
7 °
za
7 °
zo
9 °
ma
6 °
spot_imgspot_img