Ecolodge is een woning voor echte natuurliefhebbers

Bouw Breda

Bamboehut, tent of oudgebouw. ECO-toerisme is voor natuurliefhebbers die zo dicht mogelijk in de natuur willen staan met hun tent, bamboehut, huis of Lodge.

Ecolodge is een duurzame woning

Het Ecotoerisme is geschikt voor mensen die van avontuur houden en natuurliefhebbers die houden van stilte. ECO-campings is kleinschalig en zo duurzaam mogelijk. Ook heeft het Ecotoerisme respect voor de natuur en de plaatselijke bevolking en zorgen ook voor inkomsten. Zo worden de nationale parken voor een groot deel bekostigd door de bezoekers en gebruikers van Ecolodges.

Dieren en natuur kunnen zo door rangers worden beschermd omdat er geld binnen komt en de bevolking dan ook respectvoller omgaan met hun inkomstenbron. De bevolking krijgt zo meer respect voor de natuur omdat ze er een inkomen aan over houden.

Ecotoerisme zijn echte natuurliefhebbers

Zo biedt ecotoerisme een inkomstenbron aan vele duizenden mensen die hun werk maken van ecotoerisme als gids, kok, natuurbeschermer, chauffeur, gastheer, gastvrouw, leverancier etc. Ecolodges of campings zijn overal in de wereld te vinden en geven de natuurliefhebbers de kans om dicht bij de natuur of cultuur te verblijven en wat terug te doen.

Tip de redactie

Wij zijn altijd op zoek naar het laatste nieuws.

Meer over

Net binnen

Gerelateerde artikelen