spot_img

Eerst zonnig in het hele land, vanavond inzettende regen

Ook vanochtend kan het nog voor de voorlopig laatste keer vriezen in het zuidoosten. Regionaal, vooral in de zuidelijke helft van Nederland start de dag grijs. Mist behoort ook tot de opties. In de rest van het land zonnig met temperaturen rond 7°C.

In de namiddag overal zon

De afgelopen dagen mocht het uiterste zuidoosten van het land vaak genieten van heldere condities. De rest van Nederland zat bijna altijd onder een laag van lage bewolking. Vandaag lost het ochtendgrijs op tegen de middag, met in de namiddag overal zonnige omstandigheden. Dit met temperaturen tussen 7°C in het noordoosten en 11°C in het zuidoosten. Tot in de avond blijft het overal droog en waait er een lichte tot matige zuidenwind. Vanaf 18u meer kans op bewolking met wat lichte neerslag vanuit het westen. In de loop van de nacht trekt er dan een vrij inactief koufront van west naar oost.

Ondanks dat op hoogte achter dat front koudere lucht zit, zullen de temperaturen morgen tot 11-12°C kunnen stijgen. Grotendeels bewolkt wel met vooral in de voormiddag aanhoudend kans op buien. Vanaf zondag terug droger met temperaturen rond of iets onder 10°C overdag.

Meer over

Net binnen

spot_img
Breda
half bewolkt
5.5 ° C
6.1 °
4.4 °
64 %
4.6kmh
76 %
ma
4 °
di
9 °
wo
14 °
do
14 °
vr
11 °
spot_img

Gerelateerde artikelen