spot_imgspot_img

Directe stopzetting van de feesttent op Chasséveld in Breda

De binnenstad van Breda is overgenomen door carnavalsvierders, wat heeft geleid tot topdrukte in het zuiden. Gemeente Breda roept carnavalsliefhebbers zelfs op om niet meer te komen, zo extreem is de drukte.

Bezoekers van boven de rivieren

Carnaval in Breda is niet alleen een lokale aangelegenheid: het trekt ook bezoekers van boven de rivieren. De gemeente hoopte op een gezellige mix van Bredanaars en bezoekers die samen het carnaval zouden vieren.

Feesttent op het Chasséveld

Het feest op het Chasséveld in Breda neemt een onverwachte wending met de per directe stopzetting van de carnavalsfeesttent. Ondanks een gezellig weekend blijkt de tent niet kostendekkend te kunnen draaien.

De feesttent op het Chasséveld, met ruimte voor 2000 feestvierders, moest de deuren sluiten omdat gezelligheid alleen helaas niet voldoende was om de kosten te dekken.

Tickethouders van de bingo

Voor degenen die tickets hebben gekocht voor de bingo in de feesttent, is er echter een teleurstelling. De feesttent stopt per direct, maar de tickethouders krijgen uiteraard een refund.

Kielegatters, geniet van carnaval

Ondanks de tegenslagen wordt er opgeroepen om toch te genieten van de optocht en een mooi carnaval in Breda. De chaos in de binnenstad en de onverwachte sluiting van de feesttent mogen de carnavalspret niet bederven.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
bewolkt
15.4 ° C
17.3 °
14.5 °
87 %
2.7kmh
98 %
za
15 °
zo
20 °
ma
19 °
di
23 °
wo
18 °
spot_imgspot_img