spot_img

Fris en licht wisselvallig

Vanochtend zijn er verspreid over het land enkele lichte regenbuitjes mogelijk. Het is overal zwaarbewolkt en door die dikke wolkenlaag konden de temperaturen niet erg ver zakken. De minima liggen op de meeste plaatsen rond 3°C.

Temperaturen onder normaal

De temperaturen liggen nu al een tijdje onder normaal. Ook vandaag is dat niet anders. Veel warmer dan 5°C wordt het op de meeste plekken niet vandaag. Aan de kust mogelijk wel iets warmer, in het noordoosten wat kouder. Vanaf de middag trekt er bovendien een licht regenfront van het westen naar het oosten. Achter dit front meer opklaringen, maar de eerste opklaringen bereiken het westen pas rond 16u, een half uur voor zonsondergang. Achter het front neemt de westenwind ook aan kracht toe.

Ook morgen nog temperaturen onder normaal, maar iets droger. Ook in de nieuwe week zet de trend door. Het blijft wisselvallig met temperaturen rond 5°C overdag. Maandagochtend op meerdere plekken vorst mogelijk. Maandag ook toenemende kansen op winterse neerslag. Tot zeker vrijdag lijken de temperaturen aan de lage kant te blijven.

Meer over

Net binnen

spot_img
Breda
half bewolkt
5.5 ° C
6.1 °
4.4 °
64 %
4.6kmh
76 %
ma
4 °
di
9 °
wo
14 °
do
14 °
vr
11 °
spot_img

Gerelateerde artikelen