spot_imgspot_img

Groen licht voor vernieuwing van de Galderse Meren

Na jaren van ideeën en plannen heeft de gemeenteraad van Breda eindelijk groen licht gegeven voor vernieuwing van de Galderse Meren. Dit betekent dat er binnenkort duurzame horeca zal komen die het hele jaar open is en dat er extra aandacht zal worden besteed aan de veiligheid, toezicht en toegankelijkheid van de recreatieplas.

Galderse Meren

De Galderse Meren is een populaire recreatieplek voor mensen uit Breda en omgeving. In de zomermaanden trekken duizenden mensen naar deze recreatieplas om te zwemmen, te zonnen en te genieten van het mooie weer. Maar ook buiten de zomermaanden is de Galderse Meren een geliefde plek voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers.

Met de vernieuwing van de Galderse Meren wil de gemeente Breda deze recreatieplek nog aantrekkelijker maken voor zowel inwoners als bezoekers. De duurzame horeca die het hele jaar open is, is hier een belangrijk onderdeel van. Hierdoor kunnen mensen ook in de wintermaanden genieten van een hapje en een drankje aan de recreatieplas.

Vernieuwing

Daarnaast zal er extra aandacht worden besteed aan de veiligheid, toezicht en toegankelijkheid van de Galderse Meren. Zo zullen er meer toezichthouders komen en zullen er meer voorzieningen worden getroffen om de veiligheid van zwemmers te waarborgen. Ook zal er meer aandacht worden besteed aan de toegankelijkheid van de recreatieplas voor mindervaliden en ouderen.

Een ander belangrijk onderdeel van de vernieuwing van de Galderse Meren is de groen licht voor kleinschalige evenementen. Dit biedt kansen voor lokale ondernemers om leuke activiteiten te organiseren aan de recreatieplas, waardoor de Galderse Meren nog aantrekkelijker wordt voor bezoekers.

Recreatieplas

De vernieuwing van de Galderse Meren is een mooi voorbeeld van hoe duurzaamheid en recreatie hand in hand kunnen gaan. Door te investeren in duurzame horeca en het verbeteren van de veiligheid en toegankelijkheid van de recreatieplas, wordt de Galderse Meren een nog aantrekkelijkere plek voor inwoners en bezoekers van Breda en omgeving.

Kortom, de gemeenteraad van Breda heeft met de vernieuwing van de Galderse Meren een belangrijke stap gezet om deze recreatieplek nog aantrekkelijker te maken voor iedereen. Door te investeren in duurzame horeca en het verbeteren van de veiligheid en toegankelijkheid van de recreatieplas, wordt de Galderse Meren een plek waar iedereen van kan genieten, het hele jaar door.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
bewolkt
15.7 ° C
16.8 °
14.6 °
89 %
7kmh
100 %
wo
17 °
do
17 °
vr
19 °
za
16 °
zo
18 °
spot_imgspot_img