spot_imgspot_img

Gaslekkage langs Galderseweg in Breda zorgt voor afzetting

Breda – Maandagmiddag ontstond er een gaslekkage in de berm langs de Galderseweg ter hoogte van de Vliet in Breda. De situatie leidde tot het tijdelijk afsluiten van de straat voor het verkeer door de brandweer.

Gaslekkage in Breda

Het ontsnappende gas veroorzaakte gedurende een zeer korte tijd opwaaiend zand langs de kant van de weg. Gelukkig was het mogelijk om de situatie snel onder controle te krijgen. De gemeente is direct op de hoogte gebracht van de lekkage en monteurs zullen later op de dag aanwezig zijn om de gaslekkage te herstellen.

Verkeersregelaars

Om de veiligheid van automobilisten en voetgangers te waarborgen, staan er momenteel twee verkeersregelaars aan de Galderseweg. Zij begeleiden het verkeer en zorgen ervoor dat niemand de plaats van de gaslekkage kan betreden.

Advies om afstand te houden

Voor automobilisten en voetgangers is het advies om te keren en niet in de buurt te komen van de gaslekkage totdat de situatie volledig onder controle is. Pas wanneer de netbeheerder Enexis de lekkage heeft hersteld, zal de straat weer worden vrijgegeven voor verkeer.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
bewolkt
7.3 ° C
7.9 °
6.7 °
80 %
9.7kmh
99 %
vr
8 °
za
7 °
zo
7 °
ma
6 °
di
10 °
spot_imgspot_img