spot_imgspot_img

Gastredacteur gezocht om teksten te schrijven over klussen en tuinieren

Wij zijn op zoek naar gastredacteurs! Op ons online platform krijg je als gastredacteur de kans om jouw kennis over klussen en tuinieren te presenteren. Het is een unieke kans om door te groeien en je vaardigheden te tonen aan gelijkgestemden en potentiële opdrachtgevers. Kortom, je bouwt een krachtig portfolio op!

Wie zijn wij?

Onze website is voortgekomen uit onze liefde voor klussen en tuinieren. Als geen ander weten we hoe het voelt om je project te presenteren aan de wereld. Wij willen doe-het-zelvers samenbrengen om verhalen te delen en elkaar te inspireren. Dankzij gastbloggen komen er unieke ideeën aan het licht, ideeën van individuen die nog niet eerder een podium kregen. Naast inspiratie, kan een artikel ook leiden tot nieuwe inzichten en een hulpmiddel zijn voor de onervaren doe-het-zelver.

Content schrijven over je project of vakgebied

Als gastredacteur kies jij het onderwerp. Wil je als hobbyklusser iets vertellen over je bijzondere project? Wil je mensen informeren over je vakgebied? Voel je vrij en deel het via onze website! Zorg dat het een uniek onderwerp is! Voorkom onnodig schrijven door eerst te controleren of het onderwerp al eens is besproken op ons platform.

Hoe vaak mag ik teksten schrijven?

Voeg gerust iedere week of maand een artikel toe aan ons platform. Deel je geschreven artikel op je social media om een nog groter publiek te bereiken! De teksten mag je schrijven in een tekstverwerker naar keuze en via e-mail naar ons versturen. Vervolgens beoordelen we de kwaliteit van je artikel en of deze geschikt is voor onze website.

Als gastblogger moet jij je houden aan de volgende regels

Schrijf unieke teksten! Onze wegen scheiden wanneer we gekopieerde content detecteren! Duplicaat content is schadelijk voor jou als tekstschrijver en zet ook ons platform in een slecht daglicht. Let op je spelling en grammatica en lever informatieve teksten aan. Maak eventueel gebruik van online tools om de spelling en grammatica te controleren. Linkspam en advertorials accepteren we niet! We moedigen je wel aan om bronvermeldingen te gebruiken om je informatie kracht bij te zetten.

Vrijwillig gastbloggen om je bereik te vergroten

Je schrijft teksten op vrijwillige basis, je krijgt geen vergoeding voor je bijdrage aan ons platform. We zijn dus op zoek naar tekstschrijvers die met passie en plezier klussen of tuinieren en daar graag over vertellen. Zo blijven we een krachtig en informatief medium voor klussers en tuinierders! Wij bieden je een unieke kans om in contact te komen met gelijkgestemden en mensen te inspireren.

Meld je nu aan als gastredacteur!

Ben je geïnteresseerd geraakt? Stuur ons dan een e-mail met een proeftekst! Vertel ook iets over jezelf en wat je kunt bijdragen aan ons platform. Heb je nog vragen? Schroom niet om ze te stellen! We hopen snel van je te horen en je toe te voegen aan de gastredactie!

Deel artikel

Meer over

Net binnen

Nieuws Vandaag
Nederland
bewolkt
17.5 ° C
19.5 °
16.7 °
87 %
6.5kmh
98 %
di
17 °
wo
21 °
do
24 °
vr
27 °
za
27 °
spot_imgspot_img