Gastredacteur

NieuwsVandaag heeft een unieke kans voor iedere schrijver die veel waardevolle content te delen heeft. Wij zijn op zoek naar een nieuwe gastredacteur om een kwalitatieve gastblog, column te schrijven. Hiervoor openen we graag de deuren zodat ook jij je inzet kunt delen.

GASTREDACTEUR GEZOCHT

Wij zijn begonnen met NieuwsVandaag om relevante nieuws over groen en bewust leven te delen. Dit is onze bijdrage om de wereld elke dag weer een stukje beter te maken. Om dit filantropisch ideaal te bereiken moeten meer mensen van dit onderwerp bewust zijn en zien dat het mogelijk is, zelfs zonder je geneugten te moeten afgeven. Dus hoe meer er over geschreven wordt, hoe meer mensen zich ervoor zullen inzetten.

WAARDE EN KWALITEIT

Misvat dit niet als een eenvoudige manier om snel even promotie te verrichten. Met een promotie tekst of advertorial kun je terecht bij onze marketingafdeling voor adverteerders. Als gastblogger is het de bedoeling om kwaliteit voorop te stellen net als wij dat zelf ook doen. We weten dat dit geen probleem voor je is, want je bent er al van overtuigd dat alle beetjes helpen om bewust leven te promoten en dat dit meer waarde heeft dan zelfpromotie.

VOORDELEN VAN GASTBLOGGEN

Ook al is het niet toegestaan om links te delen, toch is gastbloggen een vorm van zelfpromotie. En daarbij een van de beste manieren om dit te doen. Als gastredacteur laat je zien waar je toe in staat bent. Je laat zien dat je inderdaad kwalitatieve content kunt leveren, waardoor lezers vertrouwen in je krijgen en meer van je materiaal willen verslinden. Neem dan contact met ons op.