spot_imgspot_img

Gebouw gesloopt en wordt The Marker in Breda

Het bouwproject ‘The Marker’ is een onderdeel van de gebiedsontwikkeling Gasthuisvelden. Een plan dat tussen 2017 en 2031 een nieuwe betekenis moet geven aan de binnenstad van Breda. The Marker zal 170 woningen bieden in het gebied binnen de singels in Breda.

Op de locatie staat momenteel een oud kantoorpand. Dit pand zal volledig weggehaald worden en plaats maken voor een appartementencomplex. De laatste fase van de verkoop is momenteel ingegaan en bijna alle appartementen zijn verkocht.

Samenstelling

Het gehele gebied krijgt een nieuwe uitstraling. Zo wordt de Markendaalseweg verbouwd tot een brede promenade. Naast deze promenade komt The Marker te liggen. Aan de andere kant van dit project ligt de Nieuwe Mark. Pal aan het water biedt The Marker een mooie woonomgeving.

Artikel gaat verder onder nieuwsfoto.

In hartje Breda zijn alle voorzieningen op loopafstand. Het centrum ligt op nog geen steenworp afstand. Met aan de ene kant de stad om de hoek en aan de andere kant het water, is dit complex een fijne combinatie van levendigheid en rust.

Huizen

The Marker zal bestaan uit een verscheidenheid aan nieuwbouwwoningen. Zo zullen er zowel koopwoningen als huurwoningen komen. Daarnaast zullen de woonruimtes in een variatie van groottes worden gebouwd, zowel ruime appartementen als compacte woningen.

Er worden 4 ruime atelierwoningen gebouwd die zich aan de promenade zullen bevinden. Aan de waterkant komen 7 herenhuizen te staan. Deze huizen zullen voorzien zijn van hoge plafonds en grote tuinen. De overige 159 woningen zullen bestaan uit 110 koopappartementen en 49 huurwoningen.

Het project bestaat uit zeven verschillende complexen. Van de 170 woonruimtes zullen 121 appartementen te koop zijn en 49 huurappartementen. De prijzen variëren, waarbij hoger gelegen appartementen duurder zijn. Verder zijn alle appartementen duurzaam ontworpen en wordt er geen gebruik gemaakt van gas.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
bewolkt
7.3 ° C
7.9 °
6.7 °
80 %
9.7kmh
99 %
vr
8 °
za
7 °
zo
7 °
ma
6 °
di
10 °
spot_imgspot_img