spot_imgspot_img

Giftige sponzen en tennisballen bij Bavel en Ulvenhoutse bos

Het is schokkend om te horen dat er in de omgeving van Bavel en het Ulvenhoutse bos giftige sponzen en tennisballen zijn aangetroffen. Het is niet alleen gevaarlijk voor honden die in deze gebieden loslopen, maar ook voor andere dieren die er wonen. Het is nog niet bekend wie er verantwoordelijk is voor deze onverantwoordelijke daden, maar het is duidelijk dat er opzet in het spel is.

Hondenbezitters

Als hondenbezitter is het belangrijk om extra waakzaam te zijn wanneer je met je hond in deze gebieden wandelt. Let goed op wat je hond in zijn of haar mond stopt en probeer verdachte plekken te mijden. Het is ook belangrijk om verdachte situaties te blijven melden bij de Dierenpolitie.

Mocht je hond toch iets giftigs hebben binnengekregen, neem dan direct contact op met een dierenarts. Het kan van levensbelang zijn om snel te handelen. Het is daarom verstandig om altijd het telefoonnummer van een dierenarts bij de hand te hebben als je met je hond op pad gaat.

Honden loslopen

Het is triest dat sommige mensen geen respect hebben voor dieren en willens en wetens giftige spullen achterlaten in een gebied waar honden loslopen. Het kan leiden tot ziekte en zelfs de dood van onschuldige dieren. Het is daarom belangrijk dat we samenwerken om deze dierenbeulen te vinden en te straffen voor hun daden.

Laten we als hondenbezitters extra alert zijn en verdachte situaties melden bij de Dierenpolitie. Laten we er ook voor zorgen dat we altijd goed op onze honden letten en verdachte plekken mijden. Laten we er samen voor zorgen dat onze viervoeters veilig kunnen genieten van de natuur.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
bewolkt
7.3 ° C
7.9 °
6.7 °
80 %
9.7kmh
99 %
vr
8 °
za
7 °
zo
7 °
ma
6 °
di
10 °
spot_imgspot_img