spot_imgspot_img

Graszaad ingezaaid in het Valkenberg in Breda

Graszaad ingezaaid vandaag in het Valkenberg in Breda. Een groene tractor met gele banden van het merk John Deere heeft vandaag meerdere keren een ronde gereden over het gazon van het stadspark.

Heel de zomer zijn medewerkers van gemeente Breda druk bezig geweest om het gras mooi groen te houden en met droogte te beregenen.

Breda Barst

Met de afbouw van Breda Barst festival en hevige regenbuien is het een grote modderpoel geworden. Dit door vrachtwagens en rijdende heftrucks over het park.

Vooraf aan het zaaien viel er een grote boomtak op het gazon. Er kwamen extra gemeentewerkers om de grote boomtak in stukken te zagen en op te ruimen. De gemeente geeft aan dat het niet de juiste tijd is om nu te zaaien! Door bladeren die nu vallen op het gazon, is dit slecht voor de groei van het gras.

Graszaad ingezaaid

Omdat er nu meerdere diepe gaten in het gazon zijn ontstaan door vrachtwagens en festival bouwers, is het nu echt wel nodig is om onderhoudswerk te gaan doen vandaag. Hopelijk hebben we in voorjaar weer een mooi gazon.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
bewolkt
8.4 ° C
9 °
7.8 °
75 %
7.8kmh
100 %
vr
8 °
za
8 °
zo
8 °
ma
6 °
di
7 °
spot_imgspot_img