spot_imgspot_img

Grotendeels bewolkt, fris met kansen op mist

Deze ochtend is het over het hele land zwaarbewolkt met aan de kusten kans op wat lichte regenbuien. Daarnaast is er vooral in de zuidoostelijke helft van de Benelux kans op mist, met zichtwaarden lokaal minder dan 200m. De temperaturen liggen rond 3-4°C in de meeste delen van het land, in het noordwesten iets meer door een lichte wind van over zee.

Rustig herfstweer zet door

Het wordt een vrij frisse herfstdag, zeker in het binnenland. De temperaturen stijgen daar niet veel verder dan 6°C, aan de kust nog temperaturen van 8°C of meer. In de voormiddag blijft het geheel bewolkt. Vanaf de middag meer kans op opklaringen, maar deze zullen beperkt blijven. De dag verloopt grotendeels droog, al is een lokale lichte regenbui niet uitgesloten. De wind waait licht uit variabele richting.

Morgen terug iets warmer met temperaturen rond 9°C, in de namiddag ook meer kans op opklaringen. Vrijdag koud en bewolkt met vanaf de vooravond regen uit het westen. In de Limburgse heuvels en mogelijks ook elders kan de neerslag vanaf vrijdag ook als smeltende sneeuw vallen. Maar de onzekerheid is voorlopig groot daaromtrent. Voor een sneeuwdek zal je naar de Ardennen moeten gaan.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
lichte regen
8.9 ° C
9.5 °
8 °
91 %
9.2kmh
100 %
wo
9 °
do
13 °
vr
7 °
za
7 °
zo
9 °
spot_imgspot_img