spot_imgspot_img

Het weer van vandaag: grotendeels droog en zonnig

Vandaag begint met regionaal grijze luchten in het binnenland, terwijl elders de zon zich laat zien. In de ochtenduren variëren de weersomstandigheden, waarbij sommige gebieden grijs zijn terwijl andere kunnen genieten van zonnig weer.

Zonnige doorbraken in het oosten

Naarmate de dag vordert, zullen ook de oostelijke regio’s meer zon te zien krijgen. De temperaturen stijgen tot 7 tot regionaal 9 graden, begeleid door overwegend zwakke windomstandigheden. Het wordt een dag met variërende weertypes, afhankelijk van de regio waarin men zich bevindt.

Landinwaarts opklaringen en mogelijke mist

De komende nacht ontstaan er landinwaarts brede opklaringen, wat kan leiden tot lichte vorst en het ontstaan van mist. Aan de kustgebieden is er meer bewolking aanwezig, waardoor het daar minder koud is. Het weerbeeld zal dus duidelijk verschillen tussen de binnenlandse en kustregio’s.

Koude start met zonnige periodes

Woensdag begint landinwaarts koud, maar gedurende de dag schijnt de zon enige tijd. In de loop van de dag neemt echter de bewolking weer toe. Ondanks de wisselende bewolking blijft het relatief zacht met temperaturen tussen 9 en 12 graden. Houd rekening met de veranderlijke weersomstandigheden en kleed je gepast aan voor een dag met diverse weertypes.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
lichte regen
6.1 ° C
7.3 °
5 °
89 %
9.1kmh
100 %
di
11 °
wo
10 °
do
10 °
vr
11 °
za
11 °
spot_imgspot_img