spot_imgspot_img

Fietsers op parcours van de Haagse Beemden Loop in Breda

Na een periode van drie jaar zijn alle signalen weer positief voor de organisatie van de 31e editie van de Haagse Beemden Loop. Op zondag 28 mei vulden de straten van de gelijknamige Bredase wijk zich met tientallen hardlopers, die vol enthousiasme deelnamen aan dit populaire evenement.

Een sportieve uitdaging voor iedereen

De Haagse Beemden Loop is een jaarlijks terugkerende stratenloop die plaatsvindt in de bruisende wijk Haagse Beemden in Breda. Deze loop biedt zowel wedstrijdlopers als recreatieve lopers een kans om hun hardloopvaardigheden te testen. Deelnemers kunnen kiezen uit drie verschillende afstanden: 5, 10 en 15 kilometer. Voor de jongste jeugd is er zelfs een speciale kids obstacle run, waar ze spelenderwijs kennis kunnen maken met de wereld van het hardlopen.

De beloning voor toegewijde hardlopers

Een uniek aspect van de Haagse Beemden Loop is de mogelijkheid voor deelnemers om een Bredaille in ontvangst te nemen. Om in aanmerking te komen voor deze speciale onderscheiding, moeten hardlopers deelnemen aan minimaal drie hardloopevenementen in Breda. Dit jaar is de Haagse Beemden Loop de eerste van de vijf wedstrijden waarbij deelnemers deze felbegeerde Bredaille kunnen verdienen. Het is een prachtige beloning voor hun toewijding en inzet om actief deel te nemen aan de lokale hardloopcommunity.

Obstakels onderweg: Fietsers op het parcours

Met ongeveer 800 enthousiaste deelnemers was de Haagse Beemden Loop een groot succes. Toch waren er onderweg enkele extra uitdagingen te overwinnen, zoals de aanwezigheid van fietsers op het parcours. Hoewel de organisatoren hun uiterste best deden om het parcours vrij te houden, zorgden de fietsers soms voor extra hindernissen. Desondanks weerhield dit de moedige hardlopers er niet van om hun doel te bereiken en de finishlijn te halen.

Meer over

Net binnen

spot_img
Nederland
zeer lichte bewolking
13.1 ° C
15 °
11.7 °
83 %
4kmh
13 %
wo
17 °
do
17 °
vr
20 °
za
21 °
zo
18 °
spot_imgspot_img