spot_imgspot_img

Half bewolkt en droog

De dag start met temperaturen rond 5-6°C. Op sommige plaatsen wat lager door wat minder wind. Wind zorgt ervoor dat de luchtlagen gemengeld worden, waardoor het minder snel kan afkoelen. Op de meeste plekken schijnt de zon uitbundig in de voormiddag, de naam zondag stelt eindelijk nog eens niet teleur.

Toenemende bewolking vanaf de middag

Er staat deze voormiddag nog een matige westelijke wind, de wind verminderd in snelheid gedurende de dag. In de avond gaat het nog maar om een lichte zuidwestelijke wind. Op hoogte staat er een eerder noordwestelijke wind gedurende de namiddag. Vanaf de middag ontstaan er wat wolken, maar er zal veel plaats blijven voor opklaringen. De wolken zullen niet genoeg kunnen groeien om ook neerslag te produceren, dus het blijft droog. De temperaturen stijgen tot 7°C op de meeste plaatsen.

Deze nacht passeert er een neerslagzone vanuit het westen. Ook morgenochtend kan het vooral in de noordelijke landshelft nog wat licht regenen. De maxima liggen rond 6°C en er zal niet veel plaats zijn voor de zon. Ook dinsdagvoormiddag neerslagkansen met temperaturen rond 9°C. De rest van de week soms wat lichte regen, en enkele opklaringen bij temperaturen tussen 6°C en 9°C. Winterweer blijft ver te zoeken.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
bewolkt
11 ° C
11.8 °
10 °
76 %
4.1kmh
100 %
zo
13 °
ma
10 °
di
11 °
wo
8 °
do
9 °
spot_imgspot_img