spot_imgspot_img

Hardlopen door de sfeervolle binnenstad van Breda

Op zondag 1 oktober 2023 vindt de 36e editie van de Bredase Singelloop plaats in het centrum van Breda. Dit jaar belooft het weer een spektakel te worden met duizenden hardlopers die door de straten van de stad rennen. Het evenement is het grootste ééndaagse evenement van Breda en wordt georganiseerd door zo’n 650 vrijwilligers. De inschrijvingen voor de Singelloop 2023 starten op 1 mei 2023.

De Bredase Singelloop staat bekend om zijn uitdagende parcours en geweldige sfeer. Dit jaar wordt het nog spannender met het Nederlands Kampioenschap halve marathon, dat tijdens de Singelloop wordt gehouden in samenwerking met de KNAU. Toplopers zullen op de finishlijn naast de Bredase Grote Kerk bepalen wie zich Nederlands Kampioen mag noemen. De kersverse Nederlands kampioen zal direct na afloop van de race in de Grote Kerk gehuldigd worden.

Club Battle

Dit jaar is er een nieuw onderdeel toegevoegd aan de Bredase Singelloop: de Club Battle. Verenigingen kunnen nu tegen elkaar strijden om de titel van beste club. Deze nieuwe toevoeging biedt een leuke en uitdagende manier om samen met je vereniging deel te nemen aan de Bredase Singelloop. Er worden drie geldprijzen uitgereikt aan de verenigingen. De Club Battle is een samenwerking met Breda Actief en het Jeugdfonds Sport & Cultuur Breda.

Afsluiting van de binnenstad

Op zondag 1 oktober 2023 is de binnenstad niet bereikbaar tussen circa 7.00 uur en 18.00 uur. Het advies is om voertuigen op zaterdag 30 september 2023 buiten de singels te parkeren. Na 18:00 uur is de stad weer normaal bereikbaar voor zowel in- als uitrijdend verkeer. Houd hier dus rekening mee als je op deze dag in de buurt moet zijn.

Bredase Singelloop

De Bredase Singelloop is een geweldig evenement waar jaarlijks duizenden mensen aan deelnemen. Het parcours voert je langs de mooiste plekken van de stad en de sfeer is fantastisch. Of je nu een ervaren hardloper bent of voor het eerst meedoet, de Bredase Singelloop is een ervaring om nooit te vergeten.

Schrijf je in op 1 mei 2023

Ben je geïnteresseerd in deelname aan de Bredase Singelloop 2023? Schrijf je dan in vanaf 1 mei 2023. Mis deze kans niet om deel te nemen aan het grootste ééndaagse evenement van Breda en geniet van de unieke sfeer van de Bredase binnenstad.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
bewolkt
7.3 ° C
7.9 °
6.7 °
80 %
9.7kmh
99 %
vr
8 °
za
7 °
zo
7 °
ma
6 °
di
10 °
spot_imgspot_img