spot_imgspot_img

Het weer van vandaag: De dagelijkse weersvoorspelling voor Nederland

De dagelijkse weersvoorspelling voor Nederland. Vanochtend begint de dag met bewolking in heel Nederland. Gelukkig zal de zon vanuit het westen steeds vaker tevoorschijn komen, waardoor we kunnen genieten van zonnige momenten. Helaas blijven de noordelijke en oostelijke regio’s vaak bewolkt, en in het noorden kunnen af en toe regenbuien voorkomen. De wind komt uit het westen en is matig, maar aan de kust zal deze vrij krachtig tot krachtig zijn met een windkracht van 5-6.

Opklaringen in de middaguren

Vanmiddag kunnen we op meer zonnige perioden rekenen, hoewel het noordoosten meer bewolking zal zien. Het goede nieuws is dat het overal droog blijft. De temperatuur in de middag varieert van 18°C in het noorden tot 22°C in het zuiden. De wind blijft uit het westen komen en zal matig zijn, met aan de kust nog steeds een vrij krachtige tot krachtige windkracht van 5-6.

Toenemende bewolking

Vanavond zal de bewolking in het noorden verder toenemen, en daar is er kans op af en toe regen. Elders in Nederland blijft het echter droog. De westelijke wind zal matig tot vrij krachtig blijven waaien.

Regenachtige nacht

Komende nacht moeten we rekening houden met regen, eerst in het noorden en later in het midden van het land. De minimumtemperaturen variëren van 10°C in het noorden tot 15°C in het zuiden. De wind boven land zal relatief zwak zijn, maar vlak aan zee zal de wind aanvankelijk vrij krachtig zijn. Deze zal geleidelijk draaien van west naar noordoost en afnemen naar een matige snelheid.

Dit was het laatste nieuws over het weer voor vandaag. Houd de lokale weerberichten in de gaten voor updates gedurende de dag. Blijf veilig en geniet van uw dag!

Meer over

Net binnen

spot_img
Nederland
lichte regen
2.3 ° C
3.4 °
0.3 °
92 %
7.5kmh
100 %
wo
4 °
do
3 °
vr
0 °
za
1 °
zo
-0 °
spot_imgspot_img