Het weer van vandaag: Wisselend bewolkt met buien

Bouw Breda

De dag start op de meeste plaatsen vrij zonnig. Lokaal is er een lichte regenbui mogelijk. De temperaturen liggen op de meeste plaatsen tussen 1°C en 2°C. Aan de Kust liggen de temperaturen hoger, eerder rond 4°C. In het uiterste zuidoosten kunnen de temperaturen net onder nul liggen, voorlopig voor de laatste keer in Nederland vorst.

Vooral in het noordoosten kans op regen

In vergelijking met gisteren staat er minder wind, de windrichting is nog steeds west tot noordwest. Vooral in het noordoosten en aan de Kust staat er een matige wind, op de andere plaatsen in het binnenland een eerder lichte wind. Vanaf de middag zijn er wat buien actief, de focus ligt op het noordoosten van Nederland. De bewolking neemt overal toe vanaf de middag. Het zuidwesten maakt het meeste kans op blijven vrij zonnig weer. De temperaturen stijgen iets hoger dan gisteren. Op de meeste plaatsen zo’n 7°C, in het zuidoosten iets minder door de hogere afstand tot de Noordzee. Aldaar temperaturen die eerder rond 5°C liggen.

Morgen wordt een treurige dag. De bewolking zal de hele dag overheersen en het kan met tijden gaan motregenen. De temperaturen liggen vanaf morgen steeds rond 7°C overdag en 4°C ‘s nachts. Vooral de minima liggen boven normaal. Vanaf zondag droger, maar de zon blijft de grote afwezige. De kans op mist neemt ook toe.

Tip de redactie

Wij zijn altijd op zoek naar het laatste nieuws.

Meer over

Net binnen

Gerelateerde artikelen