spot_imgspot_img

Het weer van vandaag: warme nazomerdag met geregeld zon

Het weer blijft ons verrassen met zijn grilligheid, maar vandaag brengt enige stabiliteit met zich mee. We kijken naar een dag vol afwisseling tussen wolken en zon, zonder regen in het vooruitzicht. Laten we eens kijken naar het gedetailleerde weerbericht voor vandaag en de komende nacht.

Ochtend

De ochtend begint met een spel van wolken en zon, maar geen druppel regen in zicht. De matige wind waait uit het zuiden en brengt een aangename bries met zich mee.

Middag

In de middag blijft het droog en kunnen we genieten van de zon, hoewel het noorden wat meer bewolking zal ervaren. De temperatuur stijgt overdag tot 20°C op de Wadden en kan plaatselijk zelfs 26°C bereiken in Limburg. Een zwakke tot matige zuidwestenwind begeleidt ons tijdens deze uren.

Avond

Terwijl de avond valt, blijft het op de meeste plaatsen droog. De zuidwestenwind draait langzaam naar zuid tot zuidoost en behoudt zijn matige kracht.

Nacht

De komende nacht lijkt eveneens regenvrij te zijn voor het grootste deel van het land. Het wordt echter een warme nacht, met temperaturen variërend tussen 15°C in het noorden en 20°C in het zuiden. De zuidoostenwind begint matig, maar in de loop van de nacht draait hij naar zuidwest en neemt hij langs de zuidwestkust toe tot krachtig tot hard, met windkracht 6-7 en kans op windstoten tot 70 km/u.

Meer over

Net binnen

spot_img
Nederland
lichte regen
2.3 ° C
3.4 °
0.3 °
92 %
7.5kmh
100 %
wo
4 °
do
3 °
vr
0 °
za
1 °
zo
-0 °
spot_imgspot_img