spot_imgspot_img

Het weerbericht van vandaag: bewolkt en motregen

In het actuele weerbericht voor vandaag overheerst de bewolking en kunnen verschillende regio’s gedurende de dag te maken krijgen met regen of motregen. Hoewel er niet veel neerslag wordt verwacht, is er een specifieke strook van Noord-Holland naar Drenthe waar tot ongeveer 5 mm neerslag kan vallen tegen de avond. De middagtemperatuur schommelt rond de 10 graden Celsius, en de wind blijft over het algemeen kalm.

Neerslagverwachting en temperaturen

Het is belangrijk op te merken dat de neerslaghoeveelheden beperkt zijn, met uitzondering van genoemde regio’s. Elders blijft het vooral bewolkt met af en toe wat motregen. De temperaturen liggen overdag rond de 10 graden, wat het gevoel van de kou versterkt. Er wordt weinig wind verwacht, waardoor de omstandigheden over het algemeen rustig zullen zijn.

Vooruitzichten voor de nacht en morgen

Vannacht zullen droge perioden overheersen, wat een welkome afwisseling kan zijn na de mogelijke regen gedurende de dag. Woensdag overdag wordt gevolgd door af en toe zon, wat kan zorgen voor een lichte verbetering van de weersomstandigheden. De wind draait naar zuidoost tot oost, en de temperaturen kunnen maximaal oplopen tot ongeveer 12 graden Celsius.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
lichte regen
6.1 ° C
7.3 °
5 °
89 %
9.1kmh
100 %
di
11 °
wo
10 °
do
10 °
vr
11 °
za
11 °
spot_imgspot_img