spot_imgspot_img

Het weerbericht voor vandaag: afwisselend bewolking en zonneschijn

In de nachtelijke uren zijn er uitgestrekte opklaringen in de lucht, vooral in het midden en noorden van het land. Er kunnen echter ook enkele wolkenvelden verschijnen. In het noordwestelijke deel van het land bestaat de kans op lichte regen, terwijl elders de neerslag uitblijft. De minimumtemperatuur daalt tot ongeveer 15°C. Aan de kust waait een vrij krachtige zuidwestenwind, terwijl op andere plaatsen de wind zwak is.

Toenemende Bewolking

Tijdens de ochtend neemt de bewolking geleidelijk toe, vooral landinwaarts, maar er zijn ook perioden met zon. Vooral in het westen en noorden van het land kunnen lichte buien voorkomen. De wind komt uit het zuidwesten en is matig, terwijl aan de kust een vrij krachtige wind waait.

Zonnige perioden en buien

In de middag zijn er momenten van zonneschijn, maar er kunnen ook enkele buien ontstaan. De maximumtemperatuur stijgt tot ongeveer 23°C. De wind komt uit het zuidwesten en heeft een matige kracht, met af en toe een vrij krachtige wind aan de noordwestkust.

Enkele buien in het Oosten

Tijdens de avond zijn er zonnige perioden, vooral in het oosten van het land, waar nog enkele buien kunnen voorkomen. De zuidwestenwind is zwak tot matig.

Mist in het binnenland

In de komende nacht zijn er opnieuw brede opklaringen in de lucht en kan er plaatselijk mist ontstaan, voornamelijk in het binnenland. De minima liggen rond 12°C. Er is weinig wind, maar aan de kust staat een matige zuidenwind.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
lichte regen
8.9 ° C
9.5 °
8 °
91 %
9.2kmh
100 %
wo
9 °
do
13 °
vr
7 °
za
7 °
zo
9 °
spot_imgspot_img