spot_imgspot_img

Geen doorstart voor Hubo en Decorette in Breda

Op 4 mei heeft de rechtbank Zeeland-West-Brabant de bouwmarkt Bf Breda B.V., waar Hubo en Decorette onder vallen, failliet verklaard. Dit betekent dat beide bedrijven aan de Beverweg in Breda definitief zullen sluiten en er geen doorstart mogelijk is. Het nieuws komt als een grote schok voor de medewerkers en klanten van de winkels.

Geen doorstart voor Hubo

De bouwmarkt Bf Breda B.V., waar Hubo en Decorette onder vallen, is officieel failliet verklaard. Dit betekent dat er geen doorstart mogelijk is en beide bedrijven definitief zullen sluiten. Het faillissement komt als een verrassing voor veel mensen, omdat Hubo en Decorette bekende namen zijn in de regio.

Wat de exacte reden is voor het faillissement is nog niet bekendgemaakt. Wel is bekend dat de bouwmarkt al geruime tijd in financieel zwaar weer verkeerde en dat er geen mogelijkheid was om de winkels open te houden. Dit is een grote teleurstelling voor de medewerkers van Hubo en Decorette, die nu op zoek moeten naar een nieuwe baan.

Klanten van Hubo en Decorette

Het faillissement van Hubo en Decorette heeft niet alleen impact op de medewerkers, maar ook op de klanten van de bouwmarkt. Veel mensen kochten hier hun gereedschap, verf en andere materialen voor hun klusprojecten. Nu moeten zij op zoek naar een andere bouwmarkt om hun benodigdheden te kopen.

Het is nog niet bekend wat er met de inventaris en het vastgoed van de bouwmarkt gaat gebeuren. Mogelijk wordt dit verkocht om de schulden van het bedrijf af te lossen. Dit kan gevolgen hebben voor de huurders van het pand waarin Hubo en Decorette gevestigd waren.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
bewolkt
7.3 ° C
7.9 °
6.7 °
80 %
9.7kmh
99 %
vr
8 °
za
7 °
zo
7 °
ma
6 °
di
10 °
spot_imgspot_img