Gebruik jij wifi op de camping in Frankrijk

Onlangs was het mei-vakantie. Zelf ben ik opgegroeid met kamperen, en als dat eenmaal in je bloed zit, dan krijg je dat er weer lastig uit. Bij mooi weer begint het te kriebelen en wil ik graag naar buiten. Met de tent op stap en mooie plekken in binnen en buitenland ontdekken waar nog geen massa’s toeristen komen.

Wat me een tijdje terug al opviel is dat campings steeds luxer worden.
Er moet toch wel wifi zijn, en als de kinderen worden vermaakt, dan hebben de ouders het ook makkelijk.

Natuurlijk, dat is ook zo

Alleen wat mij opviel is dat de ‘jeugd’ helemaal niet meer zo veel hecht aan wifi. De smartphones van tegenwoordig hebben een goed abonnement en zo zag ik de nodige jeugd over de camping met hun mobiel. Is dat vakantie?

Is het niet heerlijk om alles even los te laten?

Los van al die gewoontes als tv kijken, de volle agenda en het gevoel hebben dat je iets mist.
Even ontspannen, relaxed, het leven op z’n beloop laten. Even niets te hoeven. Een boek lezen als je zin hebt of gewoon heerlijk voor je uit staren en alles even laten bezinken.

Ik denk dat een mens dat nodig heeft

Wij zijn bij een boeren camping geweest in de meivakantie. De kinderen hebben genoten. Het tam maken van jonge kittens, mee met de boer om de koeien naar binnen te halen, melk uit de tap drinken en spelen op de camping. Het hoeft allemaal niet zo ingewikkeld. Klinkt het saai?

De kinderen hebben een super vakantie gehad.

Laten we dat gevoel vast houden en proberen om niet gelijk in de dagelijkse sleur te komen als we weer terug zijn van vakantie.

Laten we het relaxed houden.
De agenda wat minder vol en wat meer tijd voor elkaar.

Tip de redactie

Wij zijn altijd op zoek naar het laatste nieuws.

Meer over

Net binnen

Gerelateerde artikelen