spot_imgspot_img

Het weer van vandaag: lichte regen in het westen

Vanochtend is het bewolkt en kunnen er plaatselijk nog buien voorkomen. In het westen kan de zon af en toe doorbreken. De wind is overwegend matig en draait naar het westen, terwijl het in het noordoosten nog lange tijd zuidoostelijk blijft.

Geleidelijk opklaringen

Vanmiddag komen er in het noordoosten en oosten eerst nog enkele buien voor. Elders blijft het droog en klaart het op steeds meer plaatsen op. De maximumtemperatuur bereikt ongeveer 14°C, met een matige wind uit het westen.

Mogelijk mist in het noordoosten

Vanavond is het half bewolkt en blijft het op de meeste plaatsen droog. In het noordoosten kan mogelijk (dichte) mist ontstaan. Boven land is er weinig wind, terwijl er langs de kust en op het IJsselmeer een matige zuidelijke wind staat.

Lichte regen in het westen

Komende nacht kan er in het noordoosten mist ontstaan. Elders blijft het in eerste instantie droog, maar later in de nacht kan er in het westen weer wat lichte regen of motregen vallen. De minimumtemperaturen variëren van 4°C in het noordoosten en oosten tot 9°C in het zuidwesten. Boven land blijft de wind zwak, terwijl er langs de kust en op het IJsselmeer een matige zuidenwind staat.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
lichte regen
6.1 ° C
7.3 °
5 °
89 %
9.1kmh
100 %
di
11 °
wo
10 °
do
10 °
vr
11 °
za
11 °
spot_imgspot_img