spot_imgspot_img

Gedeeltelijk tot sterk bewolkt met lokaal kans op neerslag

Bij aanvang van de dag is er sprake van enkele momenten met zonlicht. In het oostelijke en zuidoostelijke deel van het land wordt een overwegend bewolkte hemel waargenomen, en er bestaat daar plaatselijk kans op een lichte regenbui. De wind is over het algemeen zwak tot matig, met aan de kust af en toe een vrij krachtige bries, die uit het noordoosten waait.

Zon in het Westen en Bewolking in het Oosten

Tijdens de middaguren zullen we in de regio voornamelijk af en toe zonnige periodes ervaren, vooral in het westen en noordwesten. In het oosten blijft de bewolking dominant aanwezig. De kans op neerslag is echter minimaal in de meeste gebieden.

Weerupdate: Temperatuurbereik en matige Wind

De hoogst gemeten temperatuur varieert vandaag tussen 20°C in het oosten en 23°C in het zuidwesten. De wind behoudt een matige intensiteit en kan aan de kustgebieden soms vrij krachtig zijn, voortkomend uit het noordoosten.

Avondvoorspelling: Gedeeltelijk tot Zwaar Bewolkt

Tegen de avond zullen we te maken krijgen met een hemel die zich gedeeltelijk tot aanzienlijk met wolken bedekt. Gelukkig blijft het droog gedurende deze periode. De wind handhaaft zijn zwakke tot matige karakter, en aan de kustgebieden kan sporadisch een vrij krachtige wind worden opgemerkt, eveneens uit noordoostelijke richting.

Nachtelijke Vooruitzichten: Droog en Gematigde Temperaturen

Gedurende de nacht blijft de weersituatie gunstig, waarbij geen neerslag wordt verwacht. De laagst gemeten temperatuur daalt naar ongeveer 15°C. De wind blijft aanwezig, komend uit het noordoosten, en behoudt een zwak tot matig niveau.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
bewolkt
9.3 ° C
9.5 °
8.4 °
93 %
7.5kmh
100 %
do
13 °
vr
7 °
za
7 °
zo
9 °
ma
6 °
spot_imgspot_img