spot_imgspot_img

Het weer van vandaag: Mistige start en zonnige middag

Vandaag worden delen van Utrecht, Gelderland en Noord-Brabant begroet met dichte mist, wat de verkeers- en buitenactiviteiten enigszins kan verstoren. Gelukkig zal deze mist in de loop van de ochtend geleidelijk verdwijnen.

Geleidelijke opklaringen

In de ochtend zullen vooral in het zuiden van het land mistige plekken te vinden zijn. Naarmate de ochtend vordert, zal de mist langzaam optrekken. In het noordoosten kunnen enkele wolkenvelden ontstaan, maar vanuit het zuiden zal de zon geleidelijk aan terrein winnen. Bovendien blijft het vandaag droog. De wind zal in kracht toenemen en uit het zuidwesten waaien.

Zonnige middag

’s Middags kunnen we genieten van zonnig weer, hoewel er in het noorden af en toe wat dikkere bewolking kan verschijnen. Het blijft echter droog. De temperaturen zijn vrij mild voor deze tijd van het jaar, variërend van 19°C in het noorden tot 23°C in het zuiden. De zuidwestenwind zal matig zijn en aan de kust af en toe vrij krachtig.

Droge avond en aangename nacht

Vanavond blijft het weerbeeld onveranderd met droge omstandigheden. De zuidwestenwind zal matig zijn, maar aan de kust kan deze af en toe krachtig worden met een windkracht van 6.

Droge en milde nacht

Komende nacht blijft het droog, met de minimumtemperatuur rond 15°C. De wind blijft uit het zuidwesten waaien en zal matig zijn, maar aan de kust kan deze af en toe krachtig worden met een windkracht van 6.

Meer over

Net binnen

spot_img
Nederland
lichte regen
2.3 ° C
3.4 °
0.3 °
92 %
7.5kmh
100 %
wo
4 °
do
3 °
vr
0 °
za
1 °
zo
-0 °
spot_imgspot_img