spot_imgspot_img

Vandaag wordt de mozaïekbank in Bavel officieel onthuld

Vandaag vierde het dorp Bavel een feestelijke gelegenheid met de onthulling van een prachtige mozaïekbank. Een geschenk ter ere van het 95-jarig bestaan van de lokale vereniging Vrouwen van Nu (voorheen bekend als KVO). De bank, liefdevol gemozaïekt door enthousiaste dorpsbewoners, belooft niet alleen een visuele aanwinst voor het dorp te zijn, maar ook voor gezellige ontmoetingen.

De onthulling van de mozaïekbank in Bavel

Op een stralende dag in Bavel werd de langverwachte mozaïekbank onthuld, een prachtig kunstwerk gecreëerd door de toegewijde dorpsbewoners. Deze kleurrijke bank is niet alleen een visuele traktatie, maar belooft ook de sociale banden in het dorp te versterken. Tekst gaat verder onder de onafhankelijk nieuwsfoto.

Mozaïekbank in Bavel
© Nieuws Vandaag

Wethouder Jeroen Bruijns van de Gemeente Breda had de eer om de onthulling van de social sofa in Bavel bij te wonen. Het was een moment van trots voor de gemeente en een viering van kunst en gemeenschap die samenkomen.

De mozaïekbank voor Vrouwen van Nu

Ter ere van het 95-jarige bestaan van Vrouwen van Nu, voorheen bekend als KVO, hebben bewoners van Bavel hun artistieke vaardigheden samengebracht om deze prachtige bank te creëren. Het is niet alleen een eerbetoon aan de geschiedenis van de organisatie, maar ook een geschenk aan de gemeenschap.

De sociale impact van de mozaïekbank

De mozaïekbank in Bavel is veel meer dan alleen een zitplaats. Het is een ontmoetingsplek waar gesprekken worden gestart, vriendschappen worden gesmeed en sociale banden worden versterkt. Het draagt bij aan de warmte en verbondenheid van de dorpsbewoners.

Reacties van de inwoners na de onthulling

Na de onthulling van de mozaïekbank waren de inwoners vol lof. Ze beschouwen het niet alleen als een kunstwerk, maar ook als een symbool van een hechte gemeenschap die samenkomt om iets bijzonders te creëren.

Meer over

Net binnen

spot_img
Nederland
bewolkt
2.4 ° C
3.4 °
0.6 °
90 %
6.9kmh
100 %
wo
3 °
do
3 °
vr
0 °
za
1 °
zo
2 °
spot_imgspot_img