spot_imgspot_img

Grote najaarskermis op het Chasséveld in Breda

De opbouw van attracties is deze week begonnen op het Chasséveld in Breda. Voor het weekeinde moet als klaar zijn voor de kermisliefhebbers, momenteel rijden er meerdere vrachtwagens op het parkeerterrein van het Chasséveld om laatste verkoopwagens en materialen te bezorgen. De attracties worden afgebouwd en de eerste testrondes gedraaid.

Grote najaarskermis

Kermisliefhebbers kunnen van vijftien tot tweeëntwintig oktober 2021 naar de grote najaarskermis op het Chasséveld in Breda. Je kunt er terecht voor een lekkere suikerspin of een grote bucket popcorn! Van grijpkasten waar je eventueel een knuffelbeer kunt winnen of ga jij in de botsauto’s tot een heuse achtbaan.

Om de najaarskermis te bezoeken is het laten zien van een negatief testbewijs of coronatoegangsbewijs niet nodig. Het is volgens de gemeente Breda een doorstroomevenement en daarom is er geen coronatoegangsbewijs nodig om de kermis te kunnen bezoeken!

Kermisliefhebbers

De gemeente Breda kent zes kermissen, eerder waren er al dorpskermissen met een lange traditie in Ulvenhout, Ginneken, Prinsenbeek, Bavel, Princenhage en dus deze week de najaarskermis op het Chasséveld in Breda.

De Rooie Zondag

Aan het eind van de week op zondagmiddag is er een fietstocht om de kermis heen. De deelnemers zijn jonge kinderen, kantoormannen, vrouwen, studenten en hipsters met baarden en tatoeages. Op verschillende tijden in de middag zullen ze het parcours fietsen door Breda.

De route draait om de gehele Koepelgevangenis en deels langs de Bredase Najaarskermis. Start- en eindpunt zijn op de Nassausingel bij de ingang van de Koepel, vervolgens de Nassaustraat daarna volgt de Kloosterlaan om via de Rijngraafstraat de kermis op het Chasséveld te passeren.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
bewolkt
4.8 ° C
5.1 °
3.9 °
84 %
6.6kmh
100 %
ma
4 °
di
8 °
wo
9 °
do
11 °
vr
10 °
spot_imgspot_img