Nieuwsfeed (RSS)

NieuwsVandaag biedt haar nieuwsartikelen aan via RSS-feeds, zodat lezers op een eenvoudige manier op de hoogte kunnen blijven van het laatste nieuws. In deze blog gaan we dieper in op de gebruiksvoorwaarden die NieuwsVandaag stelt aan het gebruik van haar RSS-feeds.

  • Allereerst is het belangrijk om te weten dat het zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van NieuwsVandaag niet is toegestaan om de inhoud en/of opmaak van de RSS-feeds te reproduceren, te verspreiden, te hergebruiken, op te vragen of anderszins te verveelvoudigen of openbaar te maken.
  • Dit betekent dat het niet is toegestaan om bijvoorbeeld de volledige inhoud van een nieuwsbericht over te nemen en te publiceren op een andere website. Wel mag er gebruik worden gemaakt van een korte samenvatting met een link naar het originele artikel op www.nieuwsvandaag.nl.
  • Het is verplicht om bij het gebruik van de RSS-feeds duidelijk het NieuwsVandaag.nl als bron te vermelden en te zorgen voor een correcte doorverwijzing naar het overeenstemmende artikel op de website.
  • Het is niet toegestaan om de inhoud van de RSS-feeds te bewerken of aan te passen.
  • Het is ook belangrijk om te weten dat de RSS-feeds niet mogen worden gebruikt op een website die uitingen bevat die in strijd zijn met de wet of regelgeving, de openbare orde of goede zeden, of inbreuk maken op (intellectuele eigendoms-)rechten van derden.
  • Het gebruik van de RSS-feeds geeft de gebruiker niet het recht om zich of zijn website op enige wijze met NieuwsVandaag te associëren.
  • Tot slot is het belangrijk om te beseffen dat NieuwsVandaag niet aansprakelijk is voor (de gevolgen van) het gebruik van de RSS-feeds.
  • De verantwoordelijkheid voor het gebruik van de RSS-feeds, inclusief het beeldmateriaal, ligt bij de gebruiker. De gebruiker vrijwaart NieuwsVandaag tegen elke aanspraak van derden naar aanleiding daarvan.
  • In het kort, NieuwsVandaag biedt RSS-feeds aan als handige manier om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, maar stelt hier wel duidelijke gebruiksvoorwaarden aan. Bij het gebruik van de RSS-feeds is het belangrijk om de regels te respecteren en correct te verwijzen naar de bron.
Nieuws https://nieuwsvandaag.nl/feed
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws
Nieuws

Meer over

Net binnen

spot_img
Breda
half bewolkt
13.3 ° C
14.4 °
11.9 °
76 %
5.8kmh
75 %
do
15 °
vr
12 °
za
12 °
zo
7 °
ma
7 °

Gerelateerde artikelen