spot_img

Nog een droge en zonnige dag

Gisteren vroor het sinds een lange tijd weer voor het eerst. Het weer in het nieuws voor vandaag is vrij gelijk aan gisteren, maar er zijn enkele verschillen. De dag start overal zonnig, gisteren kon er vooral in het zuidoosten nog een tijd hardnekkig ochtendgrijs aanwezig blijven. Vandaag is dat niet het geval.

Iets meer wind dan gisteren

Op vlak van temperaturen is het weernieuws bijna hetzelfde als gisteren. De minima liggen wederom op veel plaatsen net onder het vriespunt. Door de iets hardere wind wellicht iets minder koud dan gisteren, met minima veelal tussen -1°C en 0°C. Net zoals gisteren warmt het door de zon snel op. De maxima worden bereikt rond 15u00 deze namiddag en halen waarden rond 8°C in het midden en noorden en 10°C in het zuiden. Er staat een iets hardere wind dan gisteren vanuit het zuidoosten, die gedurende de dag aantrekt. In de avond gaat de wind weer stilaan liggen.

We doen er maandag nog een zonnige dag achteraan. De minima liggen weer onder het vriespunt, deze keer terug richting -3°C. De maxima liggen rond dezelfde waarden als vandaag. In de avond komt er meer bewolking opzetten vanuit het westen. Dinsdag bewolkt met hier en daar een spetter regen. Vanaf woensdag terug zonniger met nachtvorst en maxima tussen 8°C en 10°C.

Meer over

Net binnen

spot_img
Breda
half bewolkt
5.5 ° C
6.1 °
4.4 °
64 %
4.6kmh
76 %
ma
4 °
di
9 °
wo
14 °
do
14 °
vr
11 °
spot_img

Gerelateerde artikelen