spot_imgspot_img

Onweer en intense neerslag verwacht tijdens het weekend

In de ochtend schijnt de zon af en toe, maar vanuit het zuidwesten zal de bewolking geleidelijk toenemen. In het westelijke Waddengebied en later ook in het westen kunnen enkele buien voorkomen. De wind waait uit het zuiden en is landinwaarts zwak tot matig, terwijl deze langs de westkust later af en toe vrij krachtig kan zijn.

Krachtige wind

Tijdens de zaterdagmiddag is de lucht half tot zwaar bewolkt en kunnen er verspreid over het land buien ontstaan, mogelijk vergezeld van onweer. De temperatuur bereikt maximaal 18°C in het zuidwesten en 22°C in het noordoosten. De wind waait matig uit het zuiden tot zuidwesten, terwijl langs de zuidwestkust een vrij krachtige wind kan worden verwacht.

Weernieuws

Later op de avond is er sporadisch zonlicht te zien en zullen er voornamelijk in het noordoosten en zuidwesten buien ontstaan, waarbij vooral aan het begin van de avond onweer mogelijk is. De wind draait naar het zuidoosten en blijft matig.

Het weer van vannacht

Gedurende de komende nacht zullen enkele buien blijven voortduren. De minimumtemperatuur zal rond 14°C liggen. De zuidoostelijke wind zal aanvankelijk matig zijn, maar zal gedurende de nacht afnemen.

Meer over

Net binnen

spot_imgspot_img
Nederland
bewolkt
7.3 ° C
7.9 °
6.7 °
80 %
9.7kmh
99 %
vr
8 °
za
7 °
zo
7 °
ma
6 °
di
10 °
spot_imgspot_img