Guido staan achter biologisch

Samen staan we achter biologisch om dit te laten zien heeft Bionext een campagne ontwikkeld om het biologisch keurmerk meer zichtbaarheid te geven. Zo willen we laten zien dat de hele keten achter een product echt biologisch is. En dat het voldoet aan Europese normen, die streng gecontroleerd worden door de skal.

Skal Biocontrole

Zet zich als toezichthouder in voor aantoonbare betrouwbaarheid van biologische producten in Nederland. We willen graag dat iedereen straks het ‘groene blaadje’ als biologisch keurmerk herkent.

Guido van Groen Nieuws

Maakt zich sterk voor méér duurzame biologische voeding en landbouw. Het is onze passie om jou weer te verbinden met wat je eet, waar het vandaan komt en wie het maakt. Zodat je bewust kan kiezen wat goed is voor jou en voor de wereld om je heen.

Of je nu boer, verwerker, handelaar, kok, of consument bent, één ding hebben we gemeen. Alle biologische bedrijven zijn makkelijk te vinden op een website. Wij van Groen Nieuws schrijven wekelijkse een artikel op onze blog 100% belangeloos en zonder overheidssubsidie van de Nederlandse overheid.

Tip de redactie

Wij zijn altijd op zoek naar het laatste nieuws.

Meer over

Net binnen

Gerelateerde artikelen